Långväga besökare och lyktor på tork.

En riktigt långväga besökare hade vi idag. Och en av våra absolut minsta besökare har vi också haft idag. Ser ni lilla, lilla hunden i sin lilla rosa jacka i Richards famn? Så himla söt, lilla valpen Nala. Vi tycker det är ganska coolt att vi kan se Richard på TV´n ena dagen & en annan dag är han här hos oss, idag med brorsan från Uganda också på besök. Så trevligt! Och hur kul att höra att brodern varit i Gylsboda en gång förut- på Gylsboda Festival!

Mera hundbesök till Lexis förtjusning, Alfons på besök.

Annars tycker hon vi är ganska trista som bara jobbar & jobbar. Lyktor in the making, Bordings ”Grottor” nytvättade och på tork.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Långväga besökare och lyktor på tork.