Påsken är ju lång!

Vad gör ni i påsk? Låt oss föreslå en påskrunda- eller varför inte två 😉 Påsken är ju lång! Humleslingans Konstnärsgilles konstrunda är riktigt inarbetad & drar alltid mycket besökare med sin höga kvalité på utställare i vacker miljö. Vi har lite ”dispens” med att tillhöra HKG även detta år trots att vi ligger lite off från rutten, det tackar vi för!

Vår ordförande i HKG är ett lysande exempel på vilken kvalité ni kan se på rundan, the one and only Troels Kirk:

Nu till vår nya idé. Varför inte göra en mer lokal påskrunda här i krokarna också, när vi nu ligger lite mellan de större rundorna? Sagt & gjort, vi slängde ut frågan till några olika och om någon ytterligare vill hänga på går det jättebra att kontakta oss innan rundan är spikad, ju fler desto roligare. Några har tackat ja, någon funderar än & någon var redan bokad på annat håll, men det kommer att bli tillräckligt för att det skall bli en runda. Och i Sliperiet kommer det att vara flera utställare, dem presenterar vi lite längre fram. Denna påsken blir det inte lika mycket för de yngsta i själva utställningen som förra påsken.

Istället bjuder vi på en egen föreställning för alla sång- och danssugna småttingar med Ulrikas Smålåtar på påskdagen kl 14.

Alla deltagarna i den nya påskrunan presenteras framöver. Men vi börjar redan nu med den första: Margareta Juhlin med Altejé ängeln som kommer att ha ateljén i Hunshult öppen med ljuvliga änglamålningar, böcker, kort mm. Margaretas ateljé ligger perfekt belägen längst med väg 15 som naturligt knyter ihop oss med humleslingan.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Påsken är ju lång!