Veranenlotteri och Göingerunda

Veranenlotteriet har kommit på plats. Göran har tillsammans med Gunilla ramat in och fixat så målningarna kunde hängas upp, lotterna är på plats och nu är det bara för er besökare att välja rätt lotter för att få med en fin vinst hem.

Jag har förberett lite till morgondagens frukostmöte.

Annars har jag mest borrat lyktor (tränat gäddhänget- ni som hänger med på bloggen stadigt vet att borra lyktor är kanonträning just för det ändamålet). Sen blir det nattligt bak till sällskapet som kommer på frukost i Sliperiet i morgon. Frallorna får vänta till tidigt i morgon bitti, så de är riktigt nybakade, men något sött till kaffet efter frallan krävs ju liksom- i alla fall om ni frågar mig.

Fantastiskt roligt med responsen på gårdagens inlägg angående en påskrunda. Det är verkligen positivt att se att det fungerar att slänga ut en krok här och att folk ser det och återkopplar. En av dem som hört av sig idag och frågat om de får vara ett av stoppen på rundan är Ann Jönsson, Naturhälsan i Gamlarp. Klart vi vill att de är med! Toppen!

Ann kommer att ha öppet för konst- och kulturdagar långfredagen, påskafton och påskdagen i Gamlarp. Utställande konstnärer hos Ann är Victor Andersson, en ny lovande konstnär som målar akvarell och Bobby Hermansson med smide och smedja. Det blir utställning av vikingakläder. Josefin Svensson kommer att ha med sin slöjd. Ann kommer att hålla ett föredrag påskdagen kl 15 om ”Vår Fru”. Våffelservering kommer att finnas.

Och det blir ytterligare ett stopp åt Anns håll, så som hon uttryckte det: det blir en riktigt Göingerunda! Hur kul är inte det?!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Veranenlotteri och Göingerunda