Gott nytt År 2020

Än en gång TACK för att ni hänger med oss i uppbyggnaden, stöttar & hjälper till. Tack alla medlemmar, och välkomna nya medlemmar. Vill man engagera sig mer i föreningen är det alltid välkommet. Kontakta oss gärna, här finns sysslor för många händer i stort och smått.

Medlemsavgiften för 2020 är 200kr/familj. Formulär att fylla i finns under ”kontakta oss” på hemsidan. Det går även bra att skicka mail till medlem@sliperietgylsboda.se. Kom ihåg att ange namn och telefonnummer, så lägger vi till er i medlemsregistret! Swish: 123 576 3867 Bg nr 344-1912. Tack!

”Droppen som urholkar stenen”, en talande symbolik. Med tålamod och långsiktighet och envishet tar vi oss vidare. Här en Droppe som urholkar stenen i design av Christer Bording, just monterad och klar i Sliperiet.

Droppen är en personlig favorit. En annan favorit är min lilla slända i Diabas & silver. Idag flög hon ur sitt bo och vidare ut i världen. Inte utan att det blev lite tomt på hennes plats i Sliperiet.

Idag har vi haft elektriker i arbete, för installation i köket. Hantlangaren sitter betydligt bekvämare på sin stol än vår stackars elektriker som hamnat på golvet.

Skymningsljuset vid G:a Transformatorn ger ett litet löfte om att vi går mot ljusare tider.

Fast vi har en bit kvar. Först skall vi fira nyår. Djuren vädjar om ett raketfritt firande, det lyssnar vi på. Med den vädjan avslutar vi året, önskar gott slut och ett riktigt Gott Nytt År 2020. Följ med i föreningens & Sliperiets resa, så fortsätter vi att bygga vidare tillsammans. 2020 blir ett mycket aktivt och utvecklande år för verksamheten.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Gott nytt År 2020