Vacker 1:a advent

En vacker 1:a advent har naturen bjudit på här. Vi hoppas att ni alla haft en fin adventshelg. Väldigt roligt att få respons med inspirationsbilder där besökare köpt med dekorationssten & skapar vackra uppsättningar. Det här var en riktigt fin 1:a adventshälsning!

Tack Åsa för de fina bilderna!

Tackar Helena för trevligt besök med Tyska gäster idag, härligt med en fikastund.

Vacker dag övergick till lika vacker kväll.

Till julevenemanget vill vi hitta något riktigt gott att erbjuda till kaffet. Det blir så klart lussebullar i luciatider & mjuk pepparkaka i olika varianter. Våra chokladbollar brukar bli uppskattade, så det blir det också. Idag provade jag ett tips från syrran. Skumtomtepannacotta. En oväntad smaksensation. Oj, så gott! Sådana får det också bli att välja på till kaffet.

Igår morse missade jag helt med kameran, när ett berg av emballage skulle köras till tippen. Pär körde varv på varv till tippen med Göran som medhjälpare. Skönt att få undan alla sopor.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vacker 1:a advent