Ett mästerverk!

Det blev en trevlig kväll med härliga människor i Sliperiet. Äntligen tog vi oss tid till att fira & ha det trevligt tillsammans- och inte bara jobba. Tack alla som var med & gjorde kvällen så trevlig. Och extra tack för all hjälp när jag smått frustrerad fick sitta med foten i högläge när andra fick springa & plocka med disk & allt.

Vi började med lite mingel med snittar & plock som vi hjälpts åt med att tillaga.

Sen blev det mat med bl a Görans potatisgratäng & Gunillas sallad

Lite skönklingande allsång på maten såg Göran & Anette till att det blev.

Innan kaffet med Gabriellas goda äppelkaka utmanade jag alla att göra sitt självporträtt på en gemensam tavla. Det fina staffliet fick vi tillsammans med tavlor att skriva tex meny på. Fina vispskålar, likör till kaffet & andra fantastiska presenter förärades vi med.

Utmaningen blev för alla att utan att titta & utan att lyfta pennan göra sitt självporträtt. Några lyckades jag fånga på bild medan de under djup koncentration gjorde sina skapelser. Här kollar Peter så inte Anette tjuvkikar.

Urban fuskade inte heller, det kollade jag.

Alla gick in för uppgiften med liv & lust & ingen fuskade med att kika. Här är det Christer som målar sitt porträtt.

Följt av Brunhild

och Sonia

Bo & Max satte sina fina porträtt bredvid varandra. Ni får hålla med om att man blir glad av att se hur alla går in för uppgiften! Därför bjuder vi på några till. Men några missade jag när jag var tvungen att få upp foten i högläge mellan varven.

Gunilla fick jag med när hon gjorde sitt lilla porträtt

liksom Mats

och Angela

sen var det Åsas tur

följt av Krister

och Per-Arne som själv såg till att han inte fuskade

Någon tyckte det såg ut som om det var en förskoleklass som skapat detta unika verk, men inte då. Detta mästerverk skall hänga i Sliperiet. Några missade att man inte fick lyfta pennan, men ändå, kolla:

Tusen tack allihopa. Nu tycker foten att det skall vilas.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!

2 kommentarer

  • Åsa

    Tusen tack för en trevlig kväll. God mat, trevliga människor… helt enkelt en härlig stämning. Jag har förresten en fin bild på dig när du gör ditt självporträtt. Jag skickar över den så du kan fylla på med den bilden också i bloggen.

    • Pia Lindberg

      Tack snälla för trevligt sällskap, god hjälp & fin present till köket. Det var ju en väldig otur att jag inte har en aning om hur man redigerar och lägger till bilder i efterhand, ha, ha. Men tack ändå 😉 <3