Slarv!

Hoppsan!! Idag har det snurrat på så snabbt att jag slarvat med fotodokumentationen.

Här skymtar Max & Mats & Lexi, men Rudolf har simmat ur bild. De har burit in material för det kommande jobbet med att klinka golvet i keramikverkstaden. Och till vänster skymtar ett av Bordings luffarschack som jag skall hugga klart & göra spelpjäser till.

Mats & Göran var djupt försjunkna i datorn innan Göran övergick till dammsugningen, tills stackars dammsugaren blev alldeles utbränd & krävde paus. Sen har jag fortsatt plåga stackars dammsugaren- när det inte varit besökare inne. Sen blev det en tur till keramiken i Glimåkra.

Och så kom det en hög med nya dokument till Sliperiet som måste fyllas i i rappet, men jag inser nu att de kommer inte att bli färdiga ikväll.

Nu är det iallafall uppfräschat med lite nya blomster till i morgon då vi bl a väntar ett sällskap för fika & guidning på eftermiddagen. Samtidigt är det ett möte i Osby som vi bör vara med på, så då får Mats åka på möte.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!