Luffarschack

Endel ljuslyktor, droppen mm ur Bording diabas design har vi i Sliperiet sedan en tid tillbaka. Nu skall vi lägga till hans fina luffarschack också, så första övningsexemplaret gör vi tillsammans.

Spelplanen klar, nu skall den få sina pjäser. Ni skall få se när allt är klart, annars fins de på Christer Bordings sida.

En runda till Glimmasten för att hämta material blev det också. Här snackar vi sågklinga!

Vi träffade Hiroshi på Glimmasten & fick veta att den 1 nov kommer hans första stora skulptur till oss i Sliperiet. Det är så roligt att en ”skulpturpark” kan börja växa fram.

Trevliga besökare och ett möte med Folkuniversitetet i Sliperiet har också hunnits med, då vi fick affischerna till vårt adventsevenemang, tillsammans med info om möjligheter till olika typer av stöd via folkuniversitetet. Fantastiskt med denna service och det engagemang deras Mikael Ekstrand visar. Tack!!

Ikväll bjöd kommunen in till föreningsinfo. Intressant information och intressanta möten med engagerade människor. Diskuterade samverkan, bl a kring teaterföreställningar som skulle vara väldigt intressant. Mycket spännande på gång!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Luffarschack