Vill du vara med?

Nu kan vi utöka sortimentet av Bordings vackra produkter i Sliperiet. Tre nya modeller har vi fått lära oss idag när Christer haft lite kurs för oss i Boalt. Det tackar vi för!

Sen tog vi en tur till Glimmasten där ni ser ett par av Hiroshis skulpturer skymta till vänster i bilden. Hiroshi kommer att ha någon skulptur hos oss utanför Sliperiet till hösten.

Tillbaka i Sliperiet fick vi besök från Jordbruksverket som gör kontroller av projekt som de stöttar. Trevligt att få visa runt och berätta om vad stödet gått till. Bra att det följs upp så stöden används för avsedda ändamål. Vi visade bilder på utgångsläget & visade runt hur det ser ut idag. Roligt att få väldigt positivt utlåtande vid kontrollen.

Sen var det möte ikväll. Bra diskussioner och idéer om hur vi fortsätter föra föreningen framåt. En fråga är hur vi hittar fler som vill vara med & arbeta med det praktiska. Någon som tycker det är roligt att vara del i utvecklingen & hänga med i arbetet, trivas & ha kul tillsammans med oss. Kanske kunna vara den som håller öppet ibland, eller hjälpa till med städning, ogräsrensning eller andra sysslor. Om ni eller någon ni känner är intresserad, tveka inte att höra av er till oss. Mailadress till föreningen är medlem@sliperietgylsboda.se

Här ser ni nya infofoldern om oss:

 

 

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vill du vara med?