Tack alla underbara besökare!

På förmiddagen kom ett sällskap som samlat ihop släkten från olika delar av Sverige och från Canada. Alla med rötter här i krokarna. En i sällskapet var bland de sista som arbetade i Sliperiet. Vi tackar för det trevliga besöket. Tänkte att det skulle passa med en riktig svensk fika med hembakade kanelbullar, hallonkakor & kärleksmums.

Här har vi hela härliga gänget.

Nästa trevliga sällskap kom medan förra sällskapet började göra sig klara för att resa vidare, så det blev till att snabbt duka om & fram med mer hembakat till lärarna som var på väg in. De vackra akvarellerna beundras av alla.

Minerealsamlingen är hopsatt av lärarnas kollega Hans Erik Frodig, alla har jobbat som lärare medan de var yrkesverksamma.

vandringen genom byn bröd på ömsom regn & ömsom sol. Vid klangspelet sprak molnen upp

Tack alla underbara besökare för en toppendag!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

2 kommentarer