Hittelön!

Sliperiets första smidesros, här på en polerad Diabasskiva. Rosen skall få en fot av Diabas att stå i.

Lönsboda GoIF har firat 100 års jubileum & en väldigt fin jubileumsbok togs fram i samband med det. Vill ni ha tag i ett ex hittar ni dem hos oss, nu för blygsamma 50 kr/st!!

Nu klurar vi på det perfekta julevenemanget, för att kunna bjuda er på ett riktigt trevligt julmys. Vi tänker kanske så sent som 3:e advent, strax efter Lucia. Då har traktens andra julmarknader hunnit gå av stapeln. Vi tänker oss ett stämningsfullt julmys där ni i lugn & ro kan hitta genuina handgjorda julklappar. Lite trevlig underhållning skulle vi gärna vilja erbjuda också, men eftersom vi konstaterat att ni nog uppskattar mer att vi låter bli än att vi stämmer upp till sång får vi försöka hitta någon annan som står för den biten 😉

Slutligen ett par påminnelser.

1: Om ni vill vinna ett signerat originalverk av konstnär Raimo Veranen så letar ni upp inlägget på vår Facebooksida, där hittar ni hur ni gör för att vara med i dragningen.

2: Mysteriet med de försvunna kamerorna i Gylsboda söker sin lösning. Naturfotografen som äger de försvunna kamerorna erbjuder ersättning till den som återlämnar dem. Det går bra att förmedla kamerorna & hittelönen anonymt via Sliperiet om man så önskar.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

2 kommentarer

  • Ingamaj

    Vi ska ha musik hos oss 8 okt i vita boden Nogersund ett gäng som heter treklang duktiga hos oss spelar dom Afzelius o Whie du ni är välkomna jag bjuder på en härlig kväll o inspiration kram