Tävling via Facebook

Vinsten i facebooktävlingen:

En originalmålning av Raimo Veranen

Motivet är ett riktigt typiskt Veranen motiv, kvinnotorsun- ni ser den även i keramikskulpturerna bakom honom på bilden. Färgerna i målningen kommer igen i Diabasbrottet, när den vackert svarta stenen rostat.

Även i fasaden på Sliperiet återkommer färgen. Allt hänger samman.

Inne i Sliperiet fortsätter utställningen med Magnus Peterssons fantastiska akvareller. Dagens alla trevliga besökare har beundrat verken. En av besökarna visade några av sina alster, naturfoton på svenska rovdjur. Oj, vilka bilder!

Bordings ”Droppen urholkar stenen” är ett annat alster som också uppskattas av alla besökare.

Idag hittade ett av mina halsband sin bärare.

Men nu åter till tävlingen. Detta inlägg delar jag på Sliperiet Gylsbodas sida på Facebook. Där går ni in & följer oss och vi ber er dela inlägget, tack. Svara under inlägget på Facebook på frågan ”Vad heter den vackra svarta bergarten som är unik för vårt område”? Lycka till! Lörd den 12 okt drar vi den lyckliga vinnaren av Veranen verket.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

14 kommentarer