Höstens färger

När dagens besökarskara tunnats ut var det dags att styla om & fram med fler sittplatser inför morgondagens kretsmöte med Skånes Hembygdsförbund. Det skall bli roligt att få visa de gästande representanterna runt i Gylsboda och i Sliperiet. Höstfärg på borden blir det med rönnbär, nypon, blåbärsris & en & annan ringblomma.

Ni har väl inte missat att vi har en fantastiska akvarellutställningen på plats?! Magnus Peterssons akvareller är mycket uppskattade, kom & se så förstår ni varför!!

I verkstaden är det också aktivitet. Ett gäng med Bording-lyktor är klara för leverans & ett gäng är under arbete.

Hembakat skall det såklart vara när hembygdsförbundet gästar oss. Frallor blir det också, men de skall vara rykande färska så det baket får vänta tills imorgon. Vinbärskakan däremot vinner på att stå över natten.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Höstens färger