Fortsätt tipsa & önska!

Underbara septemberdagar med mycket sol och många trevliga besökare. En hundrunda runt brottet i det vackra vädret blev det mellan besökarna.

Stort tack till alla som hör av er med önskemål om vad ni vill att vi skall hitta på i Sliperiet. Fortsätt gärna med det! Kul att många önskar prova-på tillfällen med Diabasarbete. Det är ju något vi kan ta tag i. Silversmide kommer det också mycket önskemål om. Där är startsträckan lite längre, med utrustning som behövs för flera att arbeta i silversmedjan. Men absolut är det också något vi skall försöka lösa framöver. Julmarknad nära jul har också kommit som önskemål. Vi skall se vad vi kan göra med att ändra upplägget lite från förra året & köra så istället, det känns som en bra idé att fila vidare på.

Beställningarna filar vi också vidare på medan vi går in i en vecka med en flera sällskap som bokat besök & möten, precis som det skall vara <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Fortsätt tipsa & önska!