Kan ni hjälpa oss? Tack!!

Får vi be er om hjälp? Tack!! Bilden är tagen år 1910 i Gylsboda. Verkmästaren i Diabasbrottet med familj syns på den fina sommarbilden. Men vilket hus är det? Några av dagens trevliga besökare hade med sig den fina bilden och vill gärna ha hjälp med att klura ut vilket hus det är.

Tackar alla härliga besökare som kommit under helgen.

Och här ser ni att blomster-Anette också varit i Sliperiet.

Konstnär & författare Karin Linderoth har skapat lite under helgen, också väldigt trevligt för besökarna att få se på.

Tack för en trevlig helg och så får ni skriva in sönd 8 sept i almanackan. Då blir det en vernissage ni INTE vill missa!! Det är dessutom kulturarvsdagen. Slå flera flugor i en smäll, besök bygdegården i Lönsboda & oss i Gylsboda, se på utställning av fantastiska Magnus Petersson som tidigare ställt ut bl a på Liljevalchs. Ganska fantastiskt att få ställa ut hans konst hos oss!! hjälp oss gärna sprida så ingen missar chansen att träffa konstnären själv på plats i Sliperiet. Sönd 8 sept kl 11-16.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Kan ni hjälpa oss? Tack!!