Effektiv dag!

Idag har vi varit effektiva. Mycket blir gjort är det är flera händer som hjälps åt. Tack!! Vi har organiserat, städat & fejat, byggt skärmväggar osv. Och så har vi kontaktat tidningar osv för att informera om den stundande vernissagen med Magnus Petersson som vi ser fram emot mycket!

Bjud gärna in & dela vidare så ingen missar denna fantastiska konstnär. Tack <3 På bilden är det skärmväggarna som är på väg in & Anette tar en paus från sin fönsterputsning för att hjälpa till med skärmväggarna. Fönstren blir skinande rena när Anette putsar dem (i motsats till när jag putsar dem..)

Per har bl a monterat bl a ögonduschen som LNT så generöst sponsrat föreningen med. Diskamskinspumpen till diskmedlet mm har han också monterat. Tack igen!

Tack allihopa för en bra dag!!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Effektiv dag!