Blommor & bord

Ni som följt oss via appen, vi ber er vänligen följa med via hemsidan istället. Det är samma dagsuppdateringar som ni tidigare även kunnat se i appen som ni hittar här. Ibland måste ni uppdatera läsaren för att få fram nya inlägg har vi förstått, alltså bara att ni gör en ny hämtning så ramlar nya uppdateringar in. Tack! Och tack för att ni meddelar så vi blir uppmärksammade på dessa frågor.

Anette har fräschat upp med nya blomsterkreationer, den ena vackrare än den andra! Här syns även den speciella kudden från Yonova, med motiv från brottet.

Många av dagens trevliga besökare har varit helt tagna av blomsterprakten. Även om vi går mot sensommar ser vi att många fortfarande har semester & väljer att ta en tur till oss. Å det tycker vi så klart är väldigt trevligt!

Anette bjuder på tips om hur ni med ganska enkla medel själva kan skapa en vacker uppsättning.
Hur snyggt blev inte dethär då??!
En kreation i vitt som gör sig otroligt bra mot det svarta. Sigrids sylt & så en zucchini som jag planerar att lägga vantar på i morgon- brukar vara till salu till förmån för föreningen.
Än finns det lite sommar kvar <3

Idag hade jag lovat hjälpa Bording med ett bord. Så blev jag ju då lite justerad i ryggen så Mats får vara lite smått assistent. Men det funkar, det är ju ändå bäst att vara i rörelse. Bordsskivan är delad på tre, två i Diabas & en i ek. Urtjusigt! Vem skulle inte vilja ha ett sådant hemma vid soffan!

Christer instruerar & vi tittar & lär, så vi kan hjälpa till i fortsättningen om ni skulle vilja beställa ett Bording-bord.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

2 kommentarer

    • Pia Lindberg

      Hej! Tack, vad trevligt att du tycker om det stora fågelbadet i form av ett löv. Jag syftade mest på kreationen med Anettes vackra blommor i kompositionen i min egen kommentar om att det blev så snyggt. Organiska former så som tex löv eller blad, växter & djur osv är något som de flesta konstnärer återkommer till, men med allas våra olika uttryck blir det väldigt olika skapelser- även om naturen vi inspireras av är den samma. Mvh / Pia