Barnaktivitet mm

Flemming fortsätter fixa fönster & Christian fortsätter med installationen av värmen.36965794_2295515217131598_8812021041569202176_n

Sigrid fixar populära godismuffins till barnen som skall rista runor

Barnen var så duktiga & Rudolf är så bra på att göra det till en  spännande & rolig upplevelse. Barnen gjorde konstverk av sina initialer i runform, men när de gjort det ville de fortsätta med figurer som de sett på hällristningen från helgens kurs. Underbart med entusiasmen som flödade.

Nu måste verkligen en dag avsättas för idel pappersarbete, så i morgon får jag nog försöka hålla mig ifrån Sliperiet ett tag i alla fall & försöka få undan lite annat också. Fredag är vi tillbaka igen i Sliperiet. Väl mött

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Barnaktivitet mm