Plantering av äppelträdet

Dagen efter invigningen. Vi glider runt i glädjerus. SÅ glada över alla som ville komma och dela invigningsdagen med oss!

Ann var snabb att dra igång med städningen på morgonen. Sen fortsatte Max, Mats, Pia & Lexi med dagens pyssel i Sliperiet.IMG_1474Genast började det komma besökare & sedan har de avlöst varandra under hela dagen även idag. SÅ roligt!IMG_1446Många varma möten blev det under gårdagen, några foton har kommit in från olika håll. Här syns Marika uppvakta från kommunen, Eva på väg upp att läsa Harry Martinson dikter och Pia i samspråk med en Ewald, en stenskulptör av stora mått.

Några av dagens besökare var Fågel Fenix´s nya familj. Fågeln skall få sätta nytt bo, nära havet.

Plantering av det fina äppelträdet LAG Skånes Ess gav föreningen i invigningsgåva. Max bygger skyddsbarriär kring det, så de vilda djuren inte skall gnaga på det. IMG_1477I morgon åker Pia & Mats för att titta på mer inredning till köket som är under uppbyggnad. IMG_1452Bland alla presenter, tavlor, blommor & annat som besökarna överraskade oss med igår fanns det ett kuvert. Det var en äldre man som kört från Hässleholm för att dela dagen med oss & som ville stötta vårt fortsatta arbete. Tack!! Underbart med allt engagemang från olika håll <3 IMG_1480

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!

2 kommentarer