Vi putsar gamla väggar & snickarna bygger nya väggar

Igår var första dagen Muhammad skulle göra praktik hos oss. Nu var det inte som att han var praktikant, snarare han som får lära oss.. Det här med att putsa väggar har han gjort förut, det är tydligt! Här går det undan!! På em kom Göran & hjälpte till också.

Hela gänget från Bygger TD snickrar för fullt. Ni ser köksdelen till höger på bilderna & toaletterna till vänster. Visst är det häftigt att se hur det växer fram!?

Pia fick göra förarbetet till Mohammad & kleta på första rundan med lös puts, innan han putsade nästa lager. Nu är det SFI som gäller till på fredag för Muhammad, så idag började Pia kalka för att få väggarna vita. Många varv får det bli, men en början i alla fall. Och i vanlig ordning är det lika mycket färg på kläderna som på väggarna.. Men å vad härligt det är med full aktivitet i bygget!!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi putsar gamla väggar & snickarna bygger nya väggar