Härligt engagemang!

En intensiv period med möten och positiva diskussioner kring olika typer av samverkan varvas med möten med entreprenörer som skall in och göra jobb i Sliperiet.

När så Göran ringer & frågar om han kan få komma in & hjälpa till idag blir vi ju jätteglada. Så roligt att jobba med projektet när det finns ett sådant engagemang! Nu kom det dessutom meddelande från Urban att han föreslår att vi kör en arbetskväll i nästa vecka. Ni förstår, det här är kul!!

När Pia kom från dagens möte hade Göran kommit långt med att fortsätta knacka bort puts från väggarna. Tack! IMG_9729IMG_9730Ute har Mats & Max fortsatt röja. Bortforsling av stubbar & annat underlättas enormt när vi får låna maskinen från Bröderna Björklunds Grus. Det tackar vi för!!IMG_9716

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Härligt engagemang!