I pannlampans sken

Den ser lite tung ut, axeln som vi måste plocka ner från taket där det skall byggas kök. Vi trodde vi hade en bra plan. Säkra den uppåt & sen lossa bultarna. Den ovanligt dåliga bildkvalitén beror på att det varit kvällsarbete i pannlampans sken under den gångna helgen.  IMG_9688Det gick sådär. Bultarna gick inte att få loss. Mats försökte skruva & Pia fick agera hantlangare. Hantlangaren skickades upp för att se om bultarna gick igenom & var synliga uppe på loftet. Men icke, inga bultar på loftet. Ej heller påträffades där några tomtar. IMG_9689Helgens bravader resulterade alltså inte i några större framgångar i ärendet. Måndagsmötet gick desto bättre och snickaren Bygger TD förbarmade sig över oss. Det blir till att sätta upp byggställning för att få lite vettigare förutsättningar att jobba med för att få ned axeln. Vi klarade ut vem som gör vad i första skedet, med ett mindre rörmokerijobb av Egons rör, snickeriet av Bygger TD och div sysslor som blir eget föreningsarbete (t ex lite grävning, knacka puts & putsa om väggarna mm).

Till fortsatt fixande ute bl a med att kvista & såga upp de fällda träden kör vi enligt principen att slita på en generation i taget. Max tycker dessutom att det är ganska kul med sådana sysslor. IMG_9679

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för I pannlampans sken