Tack till media

Dagen rivstartades med besök från Radio P4 Blekinge. Väldigt trevliga reportrar som visade stort intresse för Sliperiet & för Rudolfs runristarkurs. Vi har även haft trevligt besök från Norra Skåne, Sydöstran & Blekingslänstidning. I morgon kommer Blekinge Posten. Tack alla som hjälper oss att sprida info om vår verksamhet, även tex Allt om Osby där vi också är med.

Varmt på riktigt har det varit utomhus, men inne i Sliperiet bakom de tjocka stenväggarna  är det fortfarande svalt. Kanske man skulle ut & ta sig en dusch när Björklunds kommer med vattentunnan. Tack!

Anette har fräschat upp sina blomsterarrangemang, så otroligt vackra!

Ikväll började Pierre & Mats sätta upp takstolarna. Uteköket är på gång!

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack till media