Allt Om Osby

Nu kan ni läsa lite om projektet i: Allt Om Osby  Visst är föreningen är lokalt förankrad, men det är ändå inte en byaförening som journalisten uppfattat det som. Alla är välkomna som medlemmar, vi har medlemmar från stora delar av landet och även från ett antal andra länder som stöttar oss. Så känn er varmt välkomna som medlemmar, var ni än befinner er. Vi är glada för allt stöd vi kan få.

I veckan har Rudolf arbetat vidare med murningsarbete. Mats har gjutit en stomme och nu skall domkraften bort från hålet.IMG_8919Såhär långt kom Rudolf innan cementen tog slut. Skönt att ha väggen säkrad!IMG_8921Pia & David arbetar fortlöpande med ansökningshandlingar. Krister tömmer ut rivningsvirke & Mats samlar ihop glaskross från fönstren som håller på att renoveras av Osby Glas-Service. Lars klurar på hur vi skall få hjälp från flera sponsorer och Kenneth letar begagnade saker som kan komma till nytta i Sliperiet. Osv, osv, listan kan göras lång på alla som arbetar på olika håll med olika saker.

På lördag tar vi ett gemensamt tag, samlar ihop oss och arbetar vidare. Det blir röjning av buskar, fortsatt rivning av vägg, transport av bråte till tippen mm.

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Allt Om Osby