Block i Vångagranit från Emmaboda Granit, skall med hjälp av Rudolf Germeroth bli till en minnessten för Goro Suzuki

Emmaboda Granit har generöst sponsrat med ett block Vångagranit som Rudolf Geremroth skall förvandla till en minnessten för Goro Suzuki. Med runor och japanska tecken, en japansk drake & en vikingadrake skall historien vävas samman. Det blir spännande att följa arbetet som kommer att ske på plats vid Sliperiet. Lexi är i vanlig ordning med & övervakar arbetet.IMG_8773Vi arbetar samtidigt med att planera köket, placering av allt som skall finnas i köket, var rören kommer att hamna osv. Här är David, Rebecka, Mats (& Pia bakom kameran) på väg in för att fortsätta arbetet. IMG_8776Rudolf lägger första handen vid minnesstenen. Den måste rengöras för att mönstret skall kunna skissas upp på den.IMG_8778Ännu har vi inget vatten vid Sliperiet men det är väldigt roligt att det trots det går att starta upp viss verksamhet. IMG_8780Flera skulptörer har visat intresse att komma & arbeta hos oss. Här har vi besök av Gabriella Sandin   från Torekov som tittar på att komma & färdigställa ett antal Diabasskulpturer hos oss. Kanske blir det svårt i det skedet vi är nu med renoveringen, men om det inte blir denna gången så står dörrarna öppna för framtida projekt.IMG_8781Gjutningsarbetet pågår, snart finns det en sockel att börja mura ifrån för att laga det stora hålet i väggen.IMG_8783IMG_8784

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Block i Vångagranit från Emmaboda Granit, skall med hjälp av Rudolf Germeroth bli till en minnessten för Goro Suzuki