Rivning pågår!

Idag har vi haft besök i Sliperiet av sommarpersonal mm från Osby Kommun & Brio Lekoseum som skall jobba med turistinformation i sommar. Även Transformatorn besöktes av det härliga gänget. Jättebra att de åker ut & besöker oss aktörer! Då blir det ju mycket lättare att målande beskriva de olika besöksmålen. IMG_8814I Sliperiet var det full aktivitet. Föreningens flitige rivningsarbetare Göran var i full gång att riva väggar & skåp denna varma junidag. IMG_8818Såhär såg det ut förut, med de platsbyggda skåpen.IMG_8704.JPGEfter Görans pass idag ligger skåpen i en hög på det numera stampade jordgolvet. Dörrarna sparas för framtida bruk, de är så vackra och välgjorda. Även skåpen var välgjorda, många spik var det!IMG_8819IMG_8820Väggen skall rivas och flyttas för att ge utrymme till ett lite större kök till höger och till vänster blir det bl a toaletter. Kan ni se det framför er? Visst är det roligt att börja visualisera hur det skall bli!IMG_8821Nu har vi en ordentlig driva med bråte att bära ut igen, härligt när det är full fart! Bra jobbat!!! Tack!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Rivning pågår!