Festivalförberedelser, besökare till den fina utställningen och i ljuvlig utomhusmiljö.

Förberedelserna för Gylsboda Festival den 3 aug är i full gång. Det kommer att vara många internationella inslag, bl a har vi en tysk konstnärinna som har vernissage i Sliperiet vid festivalen: Mattiessons Kunst (bild lånad från konstnärinnan själv). Hon kommer att visa både måleri och skulpturer. Bland motiven är det roligt att också hitta riktigt lokala motiv.

Den vackra stenbron där jag och min vackra Macko passerat så många gånger är extra rolig att hitta bland motiven. Sedan är det ofta olika små väsen som smyger sig in i miljöerna i Mattiessons målningar. På facebook hittar ni ett evenemang Gylsboda Festival, där ni kan följa med och se mer om festivalen. Tack!

Dagarna fylls med trevliga besökare som både strosar ute i omgivningen

och tittar in på den fina utställningen vi nu visar i Sliperiet. De tre kvinnliga konstnärerna får mycket uppskattning för sina verk.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Festivalförberedelser, besökare till den fina utställningen och i ljuvlig utomhusmiljö.