”Från Bryssel till Gylsboda”. Välkommen på folkbildningsträff, opolitisk info om varför du skall använda din röst i EU valet.

Välkomna till Sliperiet Gylsboda månd 13 maj kl 18.30-20.00. Det bjuds på kaffe & fralla när ni kommer, följt av information i det stora från Alice Agnéus som är EU-koordinator på Europa Direkt. Därefter blir det information från Jessica Nilsson som är Osby Kommuns utvecklingsstrateg som tar ner det med på kommunal nivå och avslutningsvis plockar vi ner det på synnerligen lokal Gylsbodanivå- där jag berättar lite om Sliperiets förvandling som påbörjades med hjälp av EUstöd från Leader Skånes Ess och nu tar nästa kliv, också med stöd från samma håll.

Vårt senaste EU projekt: Plåtdelen av Sliperiet renoveras för att bli till fler ateljéer för flera konstnärer och kreatörer. Mer liv i vår ljuvliga lilla by, fler som kommer hit, kanske stannar till i Lönsboda för att handla och för att äta. Allt fler vill stanna längre, då blir det också gästnätter i området. Win-win.

Vi bjuder på en njutningsbild som inte har med ämnet att göra, men som ger grädde på moset för både ”hemmafolket” och för besökare. Som ni ser är bastun inte riktigt färdig, men resten.. Att bara sitta nere på flytbryggan/scenen är SÅ fint!! Välkomna till Gylsboda <3 (där nässlorna blomma..)

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar