Följ med på en ovanligt händelserik dag i Gylsboda:

På morgonen riggades Jinerts MK 88 Plus upp och vägen stängdes av. Vi tackar för hjälpen med att stänga vägen och för allas samverkan så det gick att lösa.

I första lyftet kom trappan ut, snyggaste trappan tillverkad av FTC.

I nästa lyft kom bastun. Johannessons Bygg har hjälpt till med kontakten till Haganässkolan, där byggprogrammet har byggt bastun, elprogrammet har förberett med lampor och industri svetsar skorsten mm. NP Nilssons i Osby har hjälpt till med material till bygget, till sponsrat pris. Privatpersoner har donerat till byggnationen och medlemsskap har sålts. Det är så mänga som hjälpt till med projektet, föreningens innerliga tack till alla!

Postkodstiftelsens Grannskapsinitiativ har stöttat med en del till den flytande scenen, Osby kommun har stöttat till en del och föreningen lägger en del för att få det hela på plats. Här lyfts ena delen i, efter den lyftes andra delen på plats.

Här ser vi de fina räckena till den flytande scenen/bryggan komma svävande ut med kranen, när de båda delarna till scenen skruvats ihop.

Pizzapaus i arbetet. Fantastiskt gäng!! TACK!

Bastun skall kläs, det skall byggas spång att gå på från bron till trappan och det skall i fönster i bastun. Men visst ser en redan hur fint det blir?!

Tom vädret var med oss idag!

Trappan ner till scenen/bryggan är riktigt rejäl och SÅ snygg!

Svårslagen vy. Overkligt, nu händer det verkligen <3

Bastun är också superfin, mer av den får ni se när den är klar med fönster & klädsel.

Mer info kommer kring bastubokning, medlemsskap osv. Dethär blir en härlig plats att koppla av på <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar