Möte, magasin och en extra hjärtlig hälsning.

Om oss i magasinet Go2Sweden.

Vi är i gott sällskap i magasinet. Mannen på omslaget känner nog de flesta igen- Lars Lerin.

Möte på fettisdagen och trevliga besökare som tittar förbi. Då blev det minisemlor till kaffet. Planen för musikkvällen faller på plats:

Ute har gumman tö kommit på besök. Still Looking av Siri Bahlenberg tittar fram under snön.

Bakom Sliperiet inne i skogen stack det upp ett litet rostigt metallrör ur snön. Jag blev nyfiken och började dra i vad som visade sig vara ett styre. Fram kom denhär. Den har legat gömd lääääänge. Så nyfiken man blir. Vems var den? När hamnade den här och varför?

När jag så kom hem och skulle slänga i ved i pannan hejdade jag mig när jag skulle slänga vedträt i elden. Minsann påminde det oss om vad det är för dag i morgon. Jag vidhåller ju att vi skall vara hjärtliga alla dagar, men här kommer ändå en extra hjärtlig hälsning till Alla Hjärtans Dag <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Möte, magasin och en extra hjärtlig hälsning.