Lucka nr 11 om den kommande Bastun, det blivande kallbadhuset- medlemskapet passar som en härlig julklapp som skänker glädje under ett helt år!

Lucka nummer 11 o Slipis

är väldigt stolt & glad

När han kan berätta

om Gylsbodas blivande bastu o kallbad

Han välkomnar er som medlem,

kom hit ut & njut

Det gör gott för hälsa & välmående

och är ett härligt sätt att hitta ut

Ungefär såhär skall det komma att se ut. Medlemsskap säljs nu för att slutfinansiera byggnationen. J Å Johannessons Bygg har skapat ett samarbete med Haganässkolans Byggprogram där eleverna kommer att vara med och bygga, helt fantastiskt roligt tycker vi! Nedanför bastun kommer den flytande bryggan/scenen att placeras. Men den berättar vi mer om i ett eget inlägg.

Ordinarie pris för årsmedlemsskap är 800 kr / pers och summan kommer att gå till uppbyggnaden, underhåll och förbättringar. Rabatterat pris för boende i området, för seniorer och för ungdomar 500 kr / pers.

Vi återkommer med närmare info kring hyra vid enstyckstillfällen, som vi får frågor kring. Det kommer att bli någon form av system för detta också.

Sunny Bridge av Fredrik Torkelsson Construction (nu med golv i ek).

Var noga med att skriva namn och att det är bastumedlemsskap vid inbetalning. Mailadress & telefonnr är bra, så vi kan ha redahållning på era medlemsnr.

Det går bra att swisha till föreningens nr 123 576 3867 eller sätt in på föreningens bg nr 344-1912 . Perfekta julklappen som skänker glädje ett helt år!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Lucka nr 11 om den kommande Bastun, det blivande kallbadhuset- medlemskapet passar som en härlig julklapp som skänker glädje under ett helt år!