Gemensam arbetsdag, då blir det gemensam frukost & lunch. Passa också på att se Troels Kirks vackra tavlor, boka biljett till Cabaret Demokrati och promenera skulpturrundan <3

Et av de fantastiska motiven som Troels Kirk visar hos oss just nu är hämtat från Simontorp. Instämmer med våra trevliga besökare som står länge och beundrar detaljrikedomen.

Ni som missat utställningen, än hinner ni se den.

Ta en utfärd i det ljuvliga vädret. Ta en promenad runt det gamla brottet och se på skulpturerna. Och besök oss i Sliperiet för att se på konsten. På dethär vattenfyllda vackra gamla brottet har vi nu kommit ett kliv närmare att kunna skicka ut en flytande scen. Drömmen, med musik ute på vattnet kan bli verklighet. Kan ni tänka er magin med ett trumpetsolo utifrån vattenspegeln?! Men först jobbar vi vidare med bastuprojektet. I morgon bitti förbereder vi för infästningen av stommen.

Har ni bokat biljett till föreställningen Cabaret Demokrati? Ni bokar genom Riksteatern i Osby. Fika kommer att finnas att köpa under kvällen, vi bakar för fullt.

Ikväll rörde jag ihop en deg som får stå och gotta till sig i kylen över natten, för att bakas ut till frukosten vid onsdagens arbetsdag. Vi måste ju ha det lite mysigt när det skall jobbas med att tömma ut ur plåtdelen. Så ni frivilliga som kommer till arbetsdagen, vi bjuder på frukost, lunch & fika <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Gemensam arbetsdag, då blir det gemensam frukost & lunch. Passa också på att se Troels Kirks vackra tavlor, boka biljett till Cabaret Demokrati och promenera skulpturrundan <3