Geologins Dag och Kulturarvsdagen på Föreningarnas Hus (gamla Bergmans Möbler) Liten present till alla besökande barn.

Veckan har bjudit på många trevliga frukostgäster. Vi kör nybakade frallor till besökarna, det doftar så gott. Nattjäst deg rekommenderas, väldigt smidigt.

Självservering underlättar så jag själv kan fixa både frukost & guidning utan att det blir allt för mycket ”Fawlty towers” över det hela, ha, ha.

Här ett trevligt sällskap där alla arbetat på samma skola. Så trevligt när kollegor fortsätter träffas och göra utfärder tillsammans även efter pensionering.

Denna vekan har vi förstärkning av Andreas från Tyskland. Mats är så glad för bra hjälp med ogräshackandet.

Lillsätra vid svartstensberget fortsätter försörja oss med vackra blommor. Det tackar vi för!

Sommaren har återvänt, mycket behagliga dagar för att polera Diabas. Har en idé om en liten skulptur som skall kombineras med inslag av silver. Ni får se när (om) den blir klar.

I de gamla uthusen skall det gjutas golv. Mats har satt igång med förberedelser, så det kanske kan hinnas med medan Andreas är behjälplig. Idag väntar vi besök som skall ta en titt också uppe på samlingarna på Föreningarnas Hus.

troels Kirks fantastiska måleri får de se hos oss. Är inte detta ett mästerverk så säg!?

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Geologins Dag och Kulturarvsdagen på Föreningarnas Hus (gamla Bergmans Möbler) Liten present till alla besökande barn.