Elin Karlssons utställning går mot sitt slut- men vilken utställning det varit!! På lördag vankas en ny vacker vernissage.

Nu går vi in på de sista dagarna av Elin Karlssons utställningsperiod. Men oj vilken period det varit! Från vernissagen och fram till nu har den varit väldigt välbesökt och mycket uppskattad.

Många har imponerats av konstnärinnans unga ålder (19) och kommentarer som : ”Om hon gör en sådanhär utställning så ung, då kan vi knappt föreställa oss vad hon kommer att åstadkomma när hon är 30 och när hon är 40 osv” har duggat tätt.

Bara under denhär senaste veckan har ca 300 besökare varit och tittat på utställningen.

Det har varit en variationsrik vecka fylld med trevliga besökare från många olika håll.

Under en och samma dag hade vi besökare från Danmark, Tyskland, Sverige, Frankrike, Spanien, Sydamerika och Ungern.

Många passar på att ta en titt på arbetet som pågår inför nästa utställning. Några ur dethär trevliga sällskapet är själva konstnärer och några är författare.

Roland Tilajcsik har vernissage lörd 10 juni med sina Diabasskulpturer, som han här visar lite av för ett sällskap från Danmark.

Ännu ett Danskt sällskap får en smygtitt på en skulptur som snart är klar. Vill ni också se?

Såhär skall den monteras. SÅ vacker!!

Andra sidan är också vacker och intressant !

Så, gör som så många andra: kom och se!! I alla fall ett par dagar har ni på er med Elins utställning, sedan på onsdag börjar vi ställa om inför lördagens vernissage.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Elin Karlssons utställning går mot sitt slut- men vilken utställning det varit!! På lördag vankas en ny vacker vernissage.