Möten, turister och föreningsarbete.

Styrelsemöte. Vi började med att tända ett ljus för Göran, pratade om hur mycket han betyder för oss och för föreningen. Fika och lite planering för att göra plats för minnesstunden.

Jag började lite smått i helgen med att packa ner fossil i påsar, en i varje påse med sin lapp, för att vi skall kunna reda ut att plocka upp dem igen. Rebecka kom förbi och hjälpte till en stund. Mycket välkommet <3

Hösten gör sig påmind med löv som behöver räfsas, många är det som stannar upp och tittar på den fina japanska trädgården som Bodo Langner gjort.

Inne är det den vackra Light Art utställningen som lockar många trevliga besökare.

De är verkligen magiska, bilderna.

Idag har vi haft flera konstnärer på plats, Roland har gjort klart en av sina skulpturer som han är iväg och levererar till de lyckliga ägarna nu.

Ett bra möte har vi haft på kommunhuset med politiker, tjänstemän och turismaktörer, för att hitta vägar till hur vi på bästa sätt skall arbeta tillsammans med att lyfta turismen i kommunen. Efter mötet visade vårt kommunalråd Niklas Larsson att det faktiskt finns ett rum på kommunhuset som heter ”Gylsboda” ! Vackert så.

Vi ser tydligt när det är lovvecka i Danmark, då är en stor del av besökande turister dansktalande. Alltid kul när så många hittar ut till oss.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Möten, turister och föreningsarbete.