Teamwork när det är som bäst!

Så roligt när våra härliga besökare vill titta runt på skulpturvandringen och tom vågar sig ner för att känna på det klara vattnet i gamla brottet.

Nästa vecka sätts ny utställning, än är det Irina Ilinas och Karin Linderoths alster ni ser hos oss.

Rina Botanica
Karin Linderoth

Och Bording Diabas, som alltid finns representerad hos oss <3

Idag har vi smitit upp till Föreningarnas Hus, Gamla Bergmans Möbler för att hjälpa Tommy flytta om lite på morgonkvisten. Minns ni för några år sedan, när Mats & jag var i Perstorp där en kvinna ville att vi skulle ta hand om hennes vackra mineralsamling? Hon ville att den skulle stå publikt och Tommy erbjöd generöst plats i second hand butiken, där vi byggde upp samlingen med information om att man sen kan fortsätta till oss i Sliperiet för att se Hans Erik Frodigs större samling mineral och fossil. Superkul med detta fina samarbete oss föreningar mellan, teamwork när det är som bäst! Inom second hand butiken har vi flyttat kvinnans fina samling en gång tidigare och idag var det dags igen. Martin, Tommy, Mats & jag har hjälpts åt & man imponeras av alla de olika vackra färgerna och formerna i stenarna. Den nya platsen blir riktigt bra. Kvinnan som donerade samlingen lever tyvärr inte längre, men vi är säkra på att hon skulle tycka att det blir bra.

Det Mats håller på med här är att skissa en förklaring på hur en vattenpump fungerar.. Jo men se är man är i Diabasens mecka, då blir det ett stycke Diabas som används att rita på, i stället för papper. Karin ser något fundersam ut.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Teamwork när det är som bäst!