Viktig information inför helgen

Det ställs iordning för bröllop i Sliperiet! Vi önskar det lyckliga unga paret all lycka med bröllopet och med deras liv tillsammans.

Med anledning av detta får vi be våra trevliga besökare planera sina besök till kommande vecka, på tisdag beräknas hallen med sin utställning vara återställd. Men ni kan njuta av Diabasutställning i helgen ändå!

Det är sista helgen ni har chansen att se Bordings minnesutställning på Galleri Havslust i Yngsjö. Vi rekommenderar ett besök till det charmiga galleriet.

Efter bröllopet skall ni få se hur mysigt det är när Sliperiet förvandlats till bröllopsfestlokal. Än bjuder vi bara på en bild från arbetet med att tömma lokalen.

Mimmie & Axel, de lyckliga tu, jobbar själva hårt och har en tydlig bild av hur det skall bli. Här förklarar de för en av våra trevliga besökare varför utställningen är tillfälligt undanflyttad. Vi tackar för allas förståelse och hälsar välkomna tillbaka i nästa vecka.

Med en god Holjeglass i skuggan och med vattenfallet i Bodos Japanska trädgård i bakgrunden är tom pappersarbetet nästan lite angenämt.

En av våra trevliga besökare hade önskemål om ett sådanthär halsband. I värmen igår passade det bra att polera i en lätt dusch av kallvatten.

Hiroshi Koyama har generöst donerat HAKI-ställning till en utomhusarbetsplats där vi skall kunna ha lite tak när dagar med sämre väder kommer. Det tackar vi för!

Mats & Roland hämtade ställningen och har monterat den där de frilagt yta i anslutning till uthusen.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Viktig information inför helgen