Serveringen på Gylsboda Festival 6 aug förbereds. Välkomna!

Nicoles potatissallad blev något bland det godaste jag smakat. Under festivalen kan ni prova den i Sliperiets utekök. Här håller Martin på att koka ketchup som skall serveras till. Från Stationsbutiken i Lönsboda har vi hämtat korvar från lokala kravgården Ängaholma Gård. Vegetariska alternativ finns naturligtvis. Själv har jag tillbringat kvällen med att klyfta 60 tomater, så det blir lite färg och nyttigheter på tallriken när det serveras. Ikväll skulle vi satt upp vägvisningsskyltar och gjort klart i uteköket men minsann, vi kroknade så vi satsar på en riktigt tidig morgon istället.

I morse blev det en tur till Kristianstad, för att prata lite Gylsboda Festival på radion.

Härliga Johan Pettersson var programledare, och Irina & jag intervjuades. Irinas son hjälpte till med tolkning.

Ikväll kom Roland tillbaka efter utställningsrundan i Göteborgstrakten. Han & Mats hjälte Per lite i smedjan, där Per jobbat långa dagar senaste veckan.

Scenen har kommit och musikalartisterna har börjat anlända till Gylsboda. Jag har sett låtlistan och jag kan lova att det kommer att bli häftigt!!

Välkomna!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Serveringen på Gylsboda Festival 6 aug förbereds. Välkomna!