Några flyttar in och andra flyttar ut!

Tack veckans alla trevliga sällskap som besökt oss. Det har varit en händelserik och intensiv vecka, och kommande vecka lär bli detsamma. Då kommer feriearbetarna, Sven Ingvar Johanssons skulptur skall flytta in på skulpturvandringen och så skall det firas med midsommarlunch till de som arbetar i brottet & krossen.

Samtidigt som skulpturer flyttar till oss flyttar andra ut.

Det lekande barnet som Roland arbetat med flyttade ut igår.

Vi gratulerar både Roland och de nya ägarna, den är så fin!

Rudolf arbetar vidare med Goro-stenen.

Kul att se att så många letat sig upp vid gamla brottet för att kika på den växande skulpturvandringen. Ofta sitter det människor vid bordet och njuter av Bordings ”Jag är tydlig”. Platsen är lite magisk, det är omöjligt att känna stress när man sitter här. Det rinner av. Prova så skall ni få se!

Nu kan man också sitta på Hiroshis skulpturala stol och njuta av platsen. I morgonsolen lyser skulpturerna upp och syns tydligt från andra sidan brottet när man går slingan. Underbart!

Många har varit nyfikna kring namnet DOOR.

Vi kikar på dem från ovan, så ser ni: D

O

O

R

blir DOOR!

Mellan alla trevliga besökare har det hunnits med intressanta möten också i veckan, i vacker miljö med Dagmar Glemmes uppskattade konst omkring oss. Här är det representant från Helsingborgs Museum som kom besök, efter mitt lilla föredrag på H22.

Vad har vi här då?! Randig morgonrock?! Nej, nu var det inte den jag ville visa. Tänkte mer att det kan vara på sin plats att berätta vad som hände med den tokiga vildkatten som flera av våra besökare träffat på vid Sliperiet. Hungrig, mager och väldigt arg strök hon omkring och var inte speciellt trevlig när någon försökte sitta ute och fika. Problemet är löst. Det tog lite tid, men nu är hon tam och har flyttat hem till oss. Hon trivs med sitt nya liv som boss över oss och hunden och har varit hos veterinär så hon inte skall bidra till att det blir ännu fler katter framöver.

Idag lördag är det Roland ni träffar när ni besöker Sliperiet och utställningen. Vi skall smita iväg på studentfirande! Hurra för alla härliga studenter!

Trevlig helg!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Några flyttar in och andra flyttar ut!