Välkomna på vernissage i morgon lördag 11 juni, grattis till dagens studenter och tack för en intressant gårdag på H22

Påminner om vernissagen i morgon kl 11-16, då ni får se mycket vackert i glas, måleri och ett större verk i brons. Mycket vackert, kom och njut! Konstnär Dagmar Glemme kommer att vara på plats. Vi har fyllt upp med hembakat till serveringen.

Så gratulerar vi våra yngre styrelsemedlemmar som tar studenten idag. Elin & Ella, ha en underbar dag & all lycka till er framöver! (har ingen bra bild på Ella, men vi hurrar högt för er båda!).

Mats hade jobbat på bra medan jag var iväg på H22. Skorstenen som inte gick att rädda är nu nerplockad. En ny skall muras upp, så smedjan kan komma i bruk igen. Tack Mats & Roland som fixat i Sliperiet & tagit hand om besökare, så jag kunde smita iväg.

Och tack bästa Ellen & Ulla som hängde med, bästa sällskapet till H22.

”Politiken i praktiken, perspektiv på hållbara livsmiljöer” med tillägget ”Renovera, inte riva” var överskriften när jag fick frågan om jag ville medverka på H22, den gigantiska mässan som pågår i Helsingborg. Lite ur Hembygdsrörelsens perspektiv, hur vi ger en gammal byggnad nytt liv och hur det ger ringar på vattnet. Nya berättelser och nya möjligheter som skapas och läggs till historian.

Mycket väl medveten om att jag skulle ångra det när det väl var dags insåg jag att det var en möjlighet vi inte kunde missa. En fantastisk möjlighet att sprida informationen, att nätverka, träffa intressanta människor och samtidigt lära mer.

Så, i en fylld konferenssal på Sea U var det bara att bita ihop & kliva upp på scenen. Puh, nu är det gjort & jag överlevde 😉

Efterföljande panelsamtal tillsammans med intressanta människor som hade olika synvinklar och ingångar till temat. Här hittade jag människor som jag absolut kommer att prata vidare med!

Vi blev ganska bortskämda, så efter detta gästspel i lite av en annan värld är det skönt att vara tillbaka i Sliperiet och ta tag i de sista förberedelserna inför lördagens vernissage. Välkomna!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Välkomna på vernissage i morgon lördag 11 juni, grattis till dagens studenter och tack för en intressant gårdag på H22