Många mellandagsbesökare i vår vackra vita vintervärld

Många passar på att se George Badawis fantastiska skulpturutställning såhär i mellandagarna. Andra saker har också hittat nya hem, bl a har Rudolf Germeroths vackra granitskepp flyttat ut idag.

Stort tack till alla från både när & fjärran som kommer förbi. Minera/fossilsamlingen röner uppmärksamhet från många och alla vackra träalster på Tonys bord får också mycket uppskattning.

Från Bordings hyllor flyttade det ut en klocka idag. Även böcker, ljus, honung, julkort (jodå, man kan var ute i god tid för nästa jul;) och lite annat smått & gott har flyttat ut.

Min skål där i bakgrunden försvann minsann också. Jag som har lite problem att hinna fylla på med saker till utställningen i Vetlanda i februari.. Nu behöver vi ordentligt med mildväder så det funkar att jobba på ute.

Många passar på att ta ett varv på promenadslingan också, verkligen roligt att se hur vältrampat det är i snön.

Igår var det magiskt med krispig blå himmel och gnistrande rimfrost. Nu önskar vi ett gott slut på året. Vi laddar för fullt för att 2022 skall bjuda er på många fina upplevelser hos oss. Och så fortsätter vi renovera & utveckla verksamheten. Nya ansökningar skickas in och vi väntar & hoppas. Tack för att ni är med oss!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Många mellandagsbesökare i vår vackra vita vintervärld