Vi önskar en fortsatt trevlig helg med lite bilder från några av alla trevliga besökare som tittat ut till ett vackert Gylsboda i höstskrud under de senaste dagarna.

Vi hoppas att ni alla har det bra. Här kan vi väl mest konstatera att vi har det oförskämt bra. Tänk bara att få börja dagen med besök av ett helt gäng supertrevliga damer, med det härliga gruppnamnet ”Lantlollorna” .

Idag ryckte mamma Ulla in på morgonen och supportade när vi bredde frallor och fixade, sen var hon kvar och tog emot i Sliperiet medan jag var ute på guidetur.

Våra fina utställare får fortsatt mycket uppskattning för sina vackra verk.

Ute fortsätter hösten måla med sin speciella färgpalett. Bodo Langners klangspel i Diabas inbjuder till spel.

En promenad till gamla brottet och lite Harry Martinson läsning har det också blivit.

Trevliga besökare från huvudstaden, med anknytning till bygden. Det är så roligt att se hur fler och fler hittar ut till oss och mixen av långväga besökare och besökare från bygden är så härlig.

På marken ligger gamla gravstenar som är huggna för hand i Sliperiet. Det var sådant som gjordes från början, vid 1900-talets start. Här är det representanter som arbetar med turism och destiantionsutveckling i Skåne Nordost som förärar oss med ett trevligt besök som bjöd mycket positiva tankeutbyten och diskussioner.

Med det önskar vi en fortsatt trevlig helg!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi önskar en fortsatt trevlig helg med lite bilder från några av alla trevliga besökare som tittat ut till ett vackert Gylsboda i höstskrud under de senaste dagarna.