Tack till Finja Betong AB för generös sponsring !

Än en gång har Finja Betong AB generöst sponsrat oss.

En pall byggcement anlände och står nu i tryggt förvar under tak tills vi tar itu med att gjuta golv i plåtdelen på Sliperiet. Stort tack!

Alla Gylsinga-skulpturerna som Pierre skapat ute i terrängen vid gamla brottet är också av material sponsrat från Finja Betong AB.

George Badawi har åkt hem för denna gången. Dock lämnade han påbörjade skulpturer kvar, och några ännu ej påbörjade stenar, så han kommer tillbaka. Vi planerar för en utställning med Georges fantastiska skulpturer.

Grodden, ett av Georges verk, i Diabas & Vånga granit.

Flera trevliga besökare uppskattade att höra mer om Georges skulpturer.

Lexi är mer intresserad av om något kanske faller ner på golvet, annars tar hon det med ro.

Många vill se grupputställningen med all vacker konst.

När stillheten infaller efter dagens värv i Sliperiet har mycket blivit gjort. Per, Göran, Mats & Krister har lyft portarna på plats ute i plåtdelen in till ”slussen” mellan den uppvärmda delen och kalldelen, så vi skall slippa kallraset vid de stora mellanportarna när vinterkylan kommer krypande. Dock vill de inte vara med på bild, så det blev inga arbetsbilder på dem idag. Sen var det till att snabbt hem för webbinarie med Leader Skånes Ess. Intressant. Igår var det zoommöte med destiantionsutveckling, också det mycket intressant, på många sätt. Ingen risk att dagarna blir dryga. Mellan varven hinns det med lite skapande också.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack till Finja Betong AB för generös sponsring !