Vilket teamwork!!

TACK ni fantastiska fina människor som dök upp och bar och bar och bar. Nu är allt virket inne vid byggplatsen för bron! WOW vilket teamwork!

Första biten kunde vi flytta virket med fyrhjuling & vagn. Men resten av vägen var det handkraft som gällde.

Ett riktigt dreamteam.

Besökare till Sliperiet ringde så jag fick springa lite fram & tillbaka under dagen. På eftermiddagen var det trevliga besökare hela tiden i Sliperiet. När jag kom tillbaka var hela lasset inflyttat på plats! Jag är så imponerad, oj vad ni kom långt under eftermiddagen! Mats är ganska spak här ikväll efter ett par dagars bärande, misstänker att det är fler som lägger sig med värkande leder ikväll.

Många av våra härliga besökare gillar Diabasbänkarna och idén med kombinerad bänk och fågelbad.

Lite förberedelser inför helgen har också hunnits med. Skördade från Sliperiets fina äppelträd idag som vi fick från Leader Skånes Ess vid invigningen.

Så nu har jag bakat äppelrutor som vi kan servera med vaniljsås på lördag. För på lördag är det boksläpp, whoop, whoop. Efter det blir det vandring med professor Söderlund och konstnär/författare Karin Linderoth. Det blir en toppendag! Det blir annat gott också, frallor, kakor, bullar och våfflor, allt hembakat.

Tony laddade på med lite nya välgjorda, vackra träalster.

Ikväll har vi flyttat undan och gjort plats för minnesstenen till Goro Suzuki. Mer om den senare.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vilket teamwork!!