En fin kombination!

Utställningen som hade vernissage i lördags står kvar tom 29 sept. Så ni som ännu inte sett den har gott om tid på er. För ni vill inte missa den. Ni ser:

En fin kombination mellan Justas, Hiroshi & Akemi.

Så roligt med alla som kommer för att se på konsten, bekanta sig med Diabas och se på mineralsamlingen. Allt fler kommer också på eller med cykel, riktigt roligt med så många som redan anammat cykelleden.

Skönspel på Bodos klangspel. Och i bakgrunden arbetar Bodo med sitt nya lilla vattenfall som skall avsluta den Japanska trädgården han arbetar med att skapa.

Några av de trevliga besökarna passade på att spela lite boule när solen stack till.

Ett härligt gäng på utfärd.

Här har vi en internationell skara med skulptörer och kreatörer i sten samlade runt bordet. George Badawi, Roland Tilajcsik, Bodo Langner & Mats. Så inspirerande och intressant att diskutera tankar och planer.

George visar ett av sina alster för ett sällskap som förundras över att Diabsen kan ge ett så mjuk och svävande intryck.

Fick en bild från syrran från när Marika Lagercrantz och jag satt och pratade. Intressant, genuint och givande på riktigt.

Idag var det deadline på boken. Det har gått fort. Väldigt fort. Hade gärna läst igenom ca 58 gånger till. Ändrat något litet uttryck, rättat till någon liten nyans. Men det hinns inte med för tidsplanen är snäv, nu får det vara färdigpetat. Genomläsningarna har gjorts på telefonen, känns ju lite shaky. Men det är bra att Joakim Lloyd Raboff som gör boken håller i taktpinnen, så det inte slirar iväg med tiden. Nu går den till tryck för att kunna släppas de 11 sept, i samband med Geologins dag. Oj, oj, oj, så spännande.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för En fin kombination!