Kreativt möte & sprudlande positiva besökare, vad mer kan vi önska?!

Kreativt styrelsemöte. Josefine hade med ett gäng med olika typer av kartor för inspiration till hur vi skall lägga upp kartorna till våra promenadslingor i Gylsboda och cykelleden till Breanäs.

Nu har vi en plan så Josefine kan klura vidare på kartorna. Vi har bra bredd i gänget med allt från kartanalfabet (jag då..) till någon som tävlat i orientering (Elin) och övriga däremellan. Bra teamwork!

Vi placerar ut oss coronasafe, de äldre i styrelsen är vaccinerade & det känns ju bra.

Känns ju också bra att kunna ha styrelsemöte i denna miljön <3 Underbart!

Våra trevliga besökare trivs också i miljön. Vi blir så glada över allt fint vi får höra, tack!!

Nästan så vi önskar att våra utställare skulle vara här alla dagar så de kunde få höra alla fina ord om deras fantastiska alster. Vi får ta på oss att försöka förmedla det till Christer Bording & Ditte Norström.

Riktigt roligt med återkommande besökare som följer vårt arbete och våra olika utställare. Tack!

Här har vi en glad filur som flyttat in. Yvonne Omdal, keramiker och numera även medlemsansvarig i föreningen, har gjort denna glada flodhäst. Det är från henne ni får era medlemskort när ni betalt in medlemsavgift & lämnat mailadress. Tack alla som stöttar oss med medlemsskap! Vill du också vara medlem? Skicka ett mail med era uppgifter till medlem@sliperietgylsboda.se och sätt in årsavgiften 200 kr på bg 344-1912 alt swish 123 576 3867 Vi tackar innerligt för ert stöd!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Kreativt möte & sprudlande positiva besökare, vad mer kan vi önska?!