Fokusera på glädjeämnen, trots allt

Nu behöver vi hitta saker som gör oss glada. När det är grått & trist ute och möjligheterna för att hitta på trevliga saker är begränsade gäller det att hitta glädjeämnen. Något man faktiskt kan göra är att njuta av Micke Johanssons och Karoon Khosravis helt fantastiska konstglasutställning hos oss. Vem blir inte glad av att titta på denna underbara skapelse, men händerna sträckta upp mot den efterlängtade solen. Ljuvlig!

Det går jättebra att göra som dethär trevliga sällskapet, att ring och boka ett besök där vi ser till att man i lugn och ro kan gå runt och titta själva i lokalen. Ring på tel 0703109162, så löser vi det.

Det är rena vitamininjektionen att se så vacker konst. Det går också bra att köpa med sig en favorit för att njuta av hemma, när vi nu spenderar lite extra mycket tid i hemmets vrå. Här en unik Graal av Micke Johansson.

Ljuvlig vaser som ändrar skepnad beroende på vilket håll man ser dem ifrån kan man också bli lycklig ägare till. Eller bara komma och njuta av att se på.

Detsamma gäller för Karoons underbara fåglar i olika färgställningar med tillhörande ägg i rede.

Ni ser, man blir ju glad av att bara titta på dem, eller hur?!

Igår var det sista kvällen med gänget hos oss för Paul från Tyskland som bl a varit med och hjälpt föreningen med renoveringen av smedjan. Vi tackar Paul för all hjälp & önskar honom all lycka till.

Mats, Roland, Elin & Paul avnjuter smarrig hembakad Pizza Bianco, Per & jag också – men vi fick sprida ut oss mellan borden för att hålla ordentliga avstånd.

Kaffe, bakelser & vacker sång & musik rundade av kvällen. Vi hoppas kunna bjuda besökare till musikkvällar när smittspridningen lättat, Elin sjunger SÅ fint!

Jodå, vi jobbar också, ibland tom så det ryker om det 😉

De nya restriktionerna sätter käppar i hjulen både här & där. Nu tvingas vi ställa in adventskransbindningen när reglerna skärps. Misströsta inte, det kommer att bli tillfälle att lära av florist Martin framöver. Inte till denna advent, men kanske till nästa? Andra blomsterbindningskurser blir det förhoppningsvis innan dess. Vi får helt enkelt anpassa oss efter läget & köra på när det lossnar. Men som sagt, tills dess hjälps vi åt att hitta glädjeämnen.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Fokusera på glädjeämnen, trots allt