Vad dolde sig i kuvertet?

Från Helsingborg & Malmö kom det här trevliga sällskapet för att titta på Arnessons utställning. Vi tittade runt lite i omgivningen också och visade var Martin renoverar Hildas hus för att kunna göra boende för turister/besökare/konstnärer osv. De blev lite sugna på att komma med i vår kreativa verksamhet, nästa år kommer möjligheten att finnas att prova på att bo i Hildas hus, kanske vill de då testa att byta Malmö mot Gylsboda..?

Fint reportage i Att Om Osby om Peter Arnesson & utställningen.

Vi gör gärna en liten promenad bort till gamla brottet för att visa besökare hur vackert det visar sig i höstskrud.

På söndagen kom Göran & Gunilla förbi med barn & barnbarn på besök. De passade på att titta på Arnessons utställning och Gunilla hade med hembakad morotskaka- jag fick också smaka & den var väldigt god. David hade också turen att komma förbi samtidigt.

Det är fascinerande att följa Elins skapande. Ibland känns det nästan lite som att hon skulpterar fram sina motiv med penseln. Målar, tonar med fingrarna, suddar till, lägger på nytt & tonar osv. Häftigt att få se!

Har ni sett så söta små kil & bleck?! Här är det vänskapsljus som skall klyvas. Idag har det varit både knackande, borrande, sågande & polering på schemat, mellan alla trevliga besökare.

I brevlådan låg det ett fint kuvert med handskriven adress och Länsstyrelsens emblem utanpå. Man blir ju supernyfiken på vad som skall dölja sig i ett sådant kuvert! Jo, se där låg denna fina inbjudan. Lite rörd att Landshövdingen bjuder in till Afternoon tea för att visa sin uppskattning. Så fint! ”Skånsk eldsjäl”, man tackar <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vad dolde sig i kuvertet?