Ett trevligt sällskap från Österlen tittade runt hos oss idag. Här är de bak & tittar där vi står & hugger lyktor & annat.

Igår kom Paul förbi för att se vad vi gjorde & provade på lite stenarbete. Jag gjorde ett lass med våfflor som vi mumsade i oss till kaffepausen. Per var förbi & satte upp hållare till handdukar i köket, så vi får lite ordning på dem också. Kanon!

Andra trevliga besökare berättade att de också arbetade med ett stort renoveringsprojekt, precis som vi gör. De renoverar en gammal skola för boende. Roligt att höra att de tyckte det kändes genuint med våra putsade / kalkade väggar osv.

Här har vi väldigt engagerade diskussioner, minns inte riktigt vad det handlade om men att det engagerar är ju tydligt!

Besökarna gillade det kreativa uttrycket i silversmedjan/målarateljén.. Lite väl kreativ röra just nu, men packar beställning för att få iväg dem så det blir lite bättre med plats & möjlighet för att få lite ordning bland alla stenar.

Denhär ”Droppen urholkar stenen” är en uppskattad modell från Bordings sortiment. När lyktorna är klara övergår vi till att arbeta med era beställningar av den modellen.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!