TACK Peter Arnesson!

Vilken fin överraskning vi fick idag! TACK Peter Arnesson som meddelade att dessa två verk, den översta på Pluto och den undre föreställande Evert, Pluto & Stjernfeldt får hänga kvar hos oss! Ett stycke historia tolkad och förevigad i Arnessons verk. Människor som arbetat i Diabasbrotten, många historier kring dem & deras arbete har vi hört. Nu har de fått sin plats i Sliperiet Gylsboda med påminnelse om deras arbete. Vi kände direkt när de hamnade på väggen att de hör hemma här, vilken glädje när vi ser att konstnären själv tycker detsamma. SÅ generöst, tack igen! Ni ser så bra de passar tillsammans på väggen!

Kolla också så fint Per har fixat med skåpet för dukar & handdukar i maskinrummet, plats för mangeln och tvättmaskinen inkopplad & klar.

Dagen har rusat iväg i racerfart i vanlig ordning. Tackar alla trevliga besökare. Lite arbete i stenverkstaden har hunnits med, men det var hög tid att även putsa alla pulpeterna till mineralsamlingen, och så den dagliga driven med dammsugare & golvmopp, så Mats har fått vara lite behjälplig i stenverkstaden. I morgon skall vi försöka hinna med lite lövräfsande, ogräsjakt mm. Men besökare är välkomna som alltid, vi pausar gärna i arbetet & visar runt.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för TACK Peter Arnesson!